Η Kastorfarm

H kastorfarm φιλοδοξεί να σας προσφέρει σε προσιτές τιμές τα γνήσια και ξακουστά Φασόλια Καστοριάς, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα της Καστοριανής γής, μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και κατευθείαν από την δική της φετινή παραγωγή από τις  φάρμες της, στις περιοχές Λακκώματα και Κορεστεια της Περιφέρειας Καστοριάς.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Μαυρίδη και τον Μιχαηλίδη Ιορδάνη . Ο Χρήστος ,από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Καστοριάς, και «Αγρότης 3ης γενιάς «, επιμελείται καθημερινά όλα τα στρέμματα των καλλιεργειών με παραδοσιακους τρόπους και είναι υπεύθυνος για την άψογη ποιότητα της παραγωγής. Ο Ιορδάνης με πίστη και εμπειρία στο εμπόριο φροντίζει καθημερινά οι παραγγελίες να φτάνουν στο τραπέζι σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να επιλύσει  τυχόν προβλήματα ή απορίες που θα του θέσετε.

Απολαύστε τα υπέροχα φασόλια Καστοριάς ( πλακέ γίγαντες, ελέφαντες,  μαυρομάτικα,) τις βραστερές φακές, τα εξαιρετικά ρεβύθια και τα προϊόντα σίτου για παραγωγή τραχανά ή αλευριού .Επίσης δοκιμάστε καρύδια Καστοριάς στις συνταγές σας και το καταπληκτικό βουνίσιο τσάι μας.

Στόχος της kastorfarm είναι η άψογη και πιστοποιημενη ποιότητα των προϊόντων της να φτάνει σε εσάς στις καλύτερες τιμές και έγκαιρα όπου και αν βρίσκεστε.