Τρόποι Παραγγελίας, Πληρωμής, Αποστολής

Τρόποι Παραγγελίας

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

1. Μέσω της ιστοσελίδας μας: Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω της αναζήτησης ή από τον κατάλογο. Πατήστε στο σύνδεσμο «Προσθήκη στο καλάθι»στα προϊόντα που σας ενδιαφέρει και αυτά θα προστεθούν στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι’ σας. Όταν ολοκληρώστε την προσθήκη προϊόντων  πατήστε στο σύνδεσμο «Ολοκλήρωση Αγορών» και ακολουθήστε τις οδηγίες έως ότου ολοκληρώσετε την αγορά σας με επιτυχία.

2. Τηλεφωνική παραγγελία: Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα 6944100888  καθημερινά από 09:00 έως 21:00.

3. Από το κατάστημα μας: Επισκεφτείτε μας στις φάρμες μας στα Λακκώματα και στα Κορεστεια.

Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν δυο τρόποι πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας βολεύει περισσότερο στις αγορές σας.

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν πληρωμή κατά την παράδοση, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος αυτή δεν προσφέρεται για μεγάλου όγκου αντικείμενα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες.

2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και οδηγίες σχετικά με την πληρωμή. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας που θα βρείτε στο email που θα λάβετε από εμάς. Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα στείλουμε την παραγγελία σας.

Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα (αγορές έως 40 κιλά): Οι αποστολές δεμάτων έως 40 κιλά γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής είναι 3.50€ για τα πρώτα 2 κιλά και έπειτα προστίθεται επιπλέον κόστος ανά επιπλέον κιλό. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων στον χώρο σας είναι περίπου 1-3 μέρες.

2. Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα για μεγάλου όγκου παραγγελίες: Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 40 κιλά, χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρίες για να σας την στείλουμε. Σ’ αυτή τη περίπτωση η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με τραπεζική κατάθεση (δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για μεγάλου όγκου παραγγελίες). Σημειώστε πως πριν την επεξεργασία της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα μεταφορικών.